Online agenda  

Scheiden, Einde relatie

Scheiden wat moeten we nu?

Hypotheek Zeeland werkt samen met Scheidingsexpert

Een echtscheiding is een emotioneel heel ingrijpende tijd, waarbij ook nog eens een grote hoeveelheid praktische zaken geregeld moet worden. Waar ga ik wonen? Hebben we beiden voldoende inkomen om te leven? Hoe regelen we de zorg voor de kinderen? scheiden relatie beëindiging

Laat je vrijblijvend informeren door Hypotheek Zeeland

Deskundig advies

De bestaande gezamenlijke financiële situatie moet volledig worden opengebroken en verdeeld. De keuzes die je maakt bij de verdeling hebben invloed op je persoonlijke mogelijkheden in de toekomst. Ook krijg je te maken met een groot aantal regels en wetten, onder andere op fiscaal en juridisch gebied.

Het is heel begrijpelijk dat je hoofd niet staat naar deze – toch heel belangrijke – aspecten van een scheiding. Hypotheek Zeeland biedt deskundig en gespecialiseerd advies. Daarom werken wij samen met Scheidingsexpert. Deze organisatie biedt onafhankelijke en deskundige hulp voor particulieren en ondernemers. Hierbij staat de mens centraal en wordt altijd gewerkt in het belang van beide partners. Of je nu gehuwd bent of samenwonend, wel of geen kinderen hebt, je bent verzekerd van dienstverlening op maat.

Vergoeding rechtsbijstand

Als je de kosten voor de scheiding niet of onvoldoende zelf kunt dragen, biedt de overheid je de mogelijkheid van gesubsidieerde rechtsbijstand (ook wel ‘toevoeging’ genoemd). Scheidingsexpert is als enige landelijke organisatie voor scheidingsmediation toegelaten tot het register van de Raad voor Rechtsbijstand. Daardoor kunnen zij, als je hiervoor in aanmerking komt, mediation onder toevoeging voor je verzorgen.

Alle scheidingsexperts zijn RFEA (Register Financieel Echtscheidingsadviseur) en NMI register mediator. Je kunt dan ook altijd rekenen op deskundig en mensgericht advies.

 

Direct online afspraak maken

Wat klanten over ons zeggen

Hypotheek-Zeeland scoort gemiddeld een 8.9
Dit is het gemiddelde cijfer uit 343 beoordelingen
feedback_mix.png