Hypotheek en ondernemer

Hypotheek voor Ondernemers: Past 100% Bij Situatie

Je bent ondernemer en je wilt een huis kopen. Het verkrijgen van een hypotheek lijkt lastig vanwege het flexibele inkomen. Toch komt iedere ZZP’er, zelfstandige met personeel en freelancer, in aanmerking voor een ondernemershypotheek. Hypotheek Zeeland zorgt dat de ondernemershypotheek helemaal bij jouw situatie past!

Wij hebben de ideale hypotheek voor alle ondernemers. Al jarenlang adviseren wij een grote groep ondernemers door het hele land. Door een nauwe samenwerking met verschillende banken hebben wij de mogelijkheden om de perfecte ondernemershypotheek te verzorgen. Vlot, helder en voordelig.

Tijdens een duidelijk en gezellig gesprek met een adviseur krijg je antwoord op alle vragen. Mogelijkheden, rentestanden, risico’s… alles wordt besproken! Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan met een hypotheekadviseur. Voor informatie kan je contact opnemen met 0118-642007.

Wij bespreken de volgende onderdelen met je:

3 Gouden Tips voor Ondernemer en Hypotheek

Op het moment dat je als ondernemer een hypotheek wil afsluiten, moet je aan bepaalde verwachtingen voldoen. Hypotheekverstrekkers voor ondernemers zijn er genoeg, maar er is maar één Hypotheek Zeeland. Zoals het een goede hypotheekverstrekker betaamt, hebben wij alvast drie gouden tips voor je:

Tip 1: Natuurlijk is het afsluiten van een hypotheek een lastig proces. De voorwaarden verschillen per hypotheekverstrekker. Om die reden is het belangrijk om je goed voor te laten lichten en advies in te winnen bij een betrouwbare hypotheekverstrekker.

Tip 2: Kijk eens naar de balans van je ‘eigen geld’. Een bank vindt het altijd fijn om te zien dat een persoon beschikt over eigen geld. Zeker wanneer het om ondernemers gaat. Hoe groter het bedrag aan eigen geld is, hoe kleiner de kans is dat de bank je als risicogeval ziet.

Tip 3: Toon aan dat jouw bedrijf een zeker groeipotentieel heeft. Logischerwijs is iedere onderneming – en daarmee ook de ondernemershypotheek – weer anders. Wees je ervan bewust dat het laatste boekingsjaar het zwaarst meetelt. Dus neem de jaarcijfers van de laatste drie jaren mee.

Professioneel advies is belangrijk wanneer je als ondernemer een hypotheek wilt afsluiten. Samen met een adviseur van Hypotheek Zeeland werk je aan de ideale hypotheek voor jouw situatie.

Hypotheek ondernemer berekenen

Een hypotheek voor een zelfstandige ondernemer berekenen blijft natuurlijk altijd lastig. Er komen veel aspecten bij kijken. Daarom is het belangrijk om deze calculator te beschouwen als een indicatie.

De maximale hypotheek ondernemer berekenen doe je in samenwerking met een professionele adviseur. Hij of zij gaat met je in overleg en bekijkt alle unieke mogelijkheden. Na een gratis kennismakingsgesprek ben je bekend met alle kansen! Neem voor informatie contact op met 0118-642007.

Hypotheek startende ondernemer

Het is voor startende ondernemers soms best ingewikkeld om een ondernemershypotheek af te sluiten. Banken zoeken altijd naar zekerheid, voor nu en in de toekomst. Wij regelen samen met jou dat je de hypotheek krijgt die helemaal bij je past. Er zijn een aantal dingen die je kunt voorbereiden voor het kennismakingsgesprek. Zo vergroot je jouw kansen op een hypotheek voor ondernemers:

Dit bespreken wij met je…

Al jarenlang zijn we dagelijks bezig met hypotheken voor ondernemers. Wij hebben een aantal zeer handige connecties en sterke werkmethoden, waardoor we je optimaal helpen! Na ons korte kennismakingsgesprek zijn wij in staat het volgende te betekenen voor jou:

Contactgegevens

De beste hypotheekverstrekkers voor ondernemers leren kennen? Hypotheek voor startende ondernemer? Hypotheek ondernemer berekenen met een ervaren adviseur? Neem gerust een keer contact met ons op en wij helpen je gelijk verder.