Actuele hypotheekrente

Actuele Hypotheekrente: Zo werkt het

De actuele hypotheekrente is belangrijk. Want Als je een huis gaat kopen in Zeeland en omstreken, moet je een hypotheek afsluiten. Dit is een lening voor je woning. Deze moet je terugbetalen en daar betaal je rente over. Dit is de hypotheekrente.

Actuele Hypotheekrente: Zo werkt het

De actuele hypotheekrente wordt bepaald aan de hand van drie factoren: inkoopprijs, risico’s en de kosten. Maar let op! De laagste rente is niet per definitie ook de beste keuze. Je moet ook rekening houden met verschillende factoren zoals:

Over de jaren heen verandert de hypotheekrente, omdat deze afhankelijk is van de economie. Hier vind je de actuele hypotheekrentes van alle aanbieders.

De adviseurs van Hypotheek Zeeland zijn volledig onafhankelijk en transparant. Het belangrijkste voor ons is dat de hypotheek met bijbehorende hypotheekrente bij jouw inkomen, woonwens en toekomstplannen past.

We kunnen ons voorstellen dat dit allemaal lastige zaken zijn en je wilt niet de verkeerde keuze maken. Wil je liever persoonlijk advies? Aarzel niet om een afspraak met ons in te plannen? Zit je NU met vragen en wil je liever direct contact met één van onze adviseur? We zijn telefonisch bereikbaar via 0118-642007.

Waarom Hypotheek Zeeland?

Veelgestelde vragen

Kan ik ook online hypotheekadvies krijgen?

Ja, dat is mogelijk. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Zeeland komen graag via Skype met je in contact.

Komt een hypotheekadviseur van Hypotheek Zeeland ook bij mij thuis langs?

Ja, als dat jouw voorkeur heeft, komen we graag bij jou thuis langs. Wat leuk dat we je gast mogen zijn en dat we samen gaan kijken naar actuele rentestanden, jouw mogelijkheden en het toekomstige financiële plaatje. Neem gerust maar eens contact met ons op.

Waar kan ik terecht voor persoonlijk hypotheekadvies?

Bij Hypotheek Zeeland natuurlijk! Neem contact op met één van onze kantoren. Bij al onze kantoren vind je betrokken hypotheekadviseurs die jou maar wat graag verder helpen met persoonlijk hypotheekadvies. Zo ben je altijd zeker van een passende en verantwoorde lening.

Klanten over onze diensten

We krijgen een 9.6 op advieskeuze.nl en daar zijn we trots op.
Goed advies en ondersteuning in een lastige periode met veeleisende hypotheekverstrekkers
anoniem
We hebben hele goede, duidelijke gesprekken gehad met een heldere uitleg over financiële zaken! Dhr. Daalhuizen heeft ons zeer goed geholpen in het kiezen van de juiste hypotheek. De communicatie is duidelijk, zowel naar de klant als onder de collega's. Een adviseur om iedereen aan te bevelen!
Vincent
Fijn gesprek, er wordt echt geluisterd en gekeken naar mogelijkheden!
Lynsey
Ik ben zeer goed geholpen door Henk.
Dit is mijn eerste woning die ik koop en mijn eerste hypotheek die ik afsluit. Ik wist verder nog niet veel over hoe en wat met betrekking op een huis kopen ect. De hypotheekshop heeft mij hier goed in geholpen en de dingen uitgelegd die van belang zijn.
Jessie
Ik ben heel tevreden,Mariaane is vriendelijk en altijd behulpzaam
Lena
Fijne communicatie, waarbij er veel ruimte was voor het stellen van vragen. Ondanks dat ik persoonlijk weinig van van het hele traject af wist, heb ik juiste en duidelijke informatie gekregen waardoor begrippen en de stappen in het proces veel duidelijker werden. Prettig om altijd even te kunnen bellen bij onduidelijkheden, waarbij de service altijd prettig verliep.
C. Drost