Team Hypotheek Zeeland

De adviseurs van Hypotheek Zeeland geven je graag antwoord op de vraag wat je kunt lenen en met welke maandlasten je dan rekening moet houden. Tijdens het geheel vrijblijvende oriëntatiegesprek krijg je hier een nauwkeurig en op jouw persoonlijke situatie afgestemd inzicht in. Maar wil je eerst zelf een grove inschatting maken? Dat kan ook.

Direct maximale hypotheek berekenen

De Hypotheekshop heeft hiervoor een handige online tool ontwikkeld. Vul hem in en je krijgt meteen een goede indicatie van je mogelijkheden.

Henk Daalhuizen
Directeur/Erkend Hypotheekadviseur

Ik heb de perfecte combi gevonden! Als hypotheekadviseur vind ik het heerlijk om klanten goed te kunnen adviseren en volledig te ontzorgen. En als eigenaar van Hypotheek Zeeland krijg ik enorm veel voldoening uit het steeds iets beter maken van de organisatie. Hoe? Door goed naar onze klanten te luisteren en hier als team echt wat mee te doen. Dat dit aardig lukt, blijkt wel uit onze tevreden klanten en het feit dat de landelijke organisatie van Hypotheek Zeeland ons al eens heeft uitgeroepen als 'Beste Hypotheekshop van Nederland'. Daar ben ik best trots op.

Antoine de Dreu
Erkend Financieel Adviseur

Iedereen is uniek en dat is wat mijn werk als hypotheekadviseur zo leuk maakt. Iedere dag zit ik met verschillende mensen aan tafel. Ik vind het fijn dat ik voor hen net dat beetje extra kan doen doordat ik uit ruim 40 geldverstrekkers de best passende hypotheek kan adviseren. Zo kan ik hun woonwensen helpen realiseren en dat doet me goed. Maar het allermooiste is nog, wanneer de klant laat blijken dat hij tevreden is. Een oprechte lach, een social media berichtje of soms zelfs een kleine persoonlijke attentie. Dat is voor mij de kers op de slagroom.

Karin Peute
Hypotheek Adviseur

Marianne van Houte
Commercieel medewerkster

Ken je de uitdrukking ‘spin in het web’? Dat is zo’n beetje de taak van een commercieel medewerker, zoals ik. Ik volg het hele hypotheektraject, zorg dat het dossier in orde is, de tekenmap gereed gemaakt wordt en alles op netjes op tijd klaar is. Daarbij hou ik nauw contact met geldverstrekkers, notarissen, taxateurs, soms accountants en ook met jou. Ik vind het leuk je te ontzorgen, maar het allermooist vind ik toch wel het moment dat ik je kan bellen dat de hypotheek definitief akkoord is. Dat blijft iedere keer weer een feestje.

Moniek Plasmans
Teamleider

Vakanties, weekendjes weg en gezelligheid met vrienden en familie zijn dingen waar ik echt van kan genieten. Mijn werk hoort zeker in dit rijtje thuis. Als commercieel medewerker van de binnendienst heb ik de mooiste baan die er is en help ik iedere dag onze klanten zo enthousiast, vlot en vriendelijk mogelijk. Als dat goed gelukt is, zit mijn werkdag er weer op. Ik hoop ook u snel te spreken!