Hypotheekadvies Middelburg

Eerlijke & Erkende Hypotheekadviseurs

Professioneel hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is voor veel mensen een grote financiële beslissing. Een verkeerde financiering heeft financiële gevolgen en daarmee ook voor de persoonlijke levensstijl. Wij snappen dat het kiezen van een hypotheek lastig is. Onze passie is jou adviseren over alle mogelijkheden!

De hypotheekadviseurs van Hypotheek Middelburg zijn gekwalificeerd, deskundig en gediplomeerd. Ons personeel voldoet aan de hoogste eisen qua benodigde vakbekwaamheidseisen. Helder en betrouwbaar. Het is zowel maatwerk als mensenwerk.

Essentieel bij ons hypotheekadvies is het persoonlijke contact. Het vergt tijd, aandacht en betrokkenheid. Maar alleen zo krijg jij een passend advies. Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Maak kennis met ons en jouw mogelijkheden.

Wij staan voor je klaar

Directeur/Erkend Hypotheekadviseur
Henk Daalhuizen
Erkend Financieel Adviseur
Antoine de Dreu
Hypotheek Adviseur
Karin Peute
Commercieel medewerkster
Marianne van Houte
Teamleider
Moniek Plasmans

Wat houdt hypotheekadvies bij Hypotheekadvies Middelburg in?

Woon je in Middelburg of in de omgeving? Of overweeg je te gaan wonen in Middelburg? Wat leuk. Middelburg is een fantastische plek om te wonen. Cultuur, stad, watersport en strand: alles is binnen handbereik.

Wij wonen er zelf ook. Enerzijds omdat het schitterend is. Anderzijds omdat wij vinden dat wij dichtbij onze klanten moeten staan. Daarom zijn wij de hypotheekadviseur die je zoekt: kennis van de regio, gekwalificeerd personeel en een gratis kennismakingsgesprek.

Wij zijn een onafhankelijke hypotheekadviseur, omdat wij geen financiële producten van onszelf aanbieden. Kies je een startershypotheek? Ga je een eerste huis kopen in Middelburg? Of wil je een hypotheek oversluiten of aanpassen aan persoonlijke omstandigheden? Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook vragen over pensioenen en verzekering horen daarbij.

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan en laat je uitgebreid informeren over al jouw mogelijkheden. Neem contact op met
0118-642007 en wij helpen je met alle liefde verder.

Voor wie is hypotheekadvies Middelburg geschikt?

Natuurlijk staat een hypotheekadviseur Middelburg je in alle gevallen graag te woord. Toch zijn er enkele vraagstukken te plaatsen in een categorie. Herken je je in de onderstaande categorieën? Dan is een hypotheekadviseur het juiste antwoord.

Starter?
Je eerste huis kopen is een waanzinnig moment. Spannend, leuk en memorabel. Maar hoe weet je waar je allemaal op moet letten? Nationale Hypotheek Garantie, maandlasten, voorwaarden… Allemaal belangrijke – en vaak lastige aspecten – die wij simpel voor jou maken. Zo heb je altijd duidelijkheid en overzicht.

Verhuizen?
Heb je al een woning, maar ga je verhuizen naar een andere koopwoning? Dan is het belangrijk om van tevoren te weten wat het doet voor jouw financiële situatie. Het is mogelijk om de hypotheek ‘mee te verhuizen’. Wat houdt dat in voor de rente en jouw hypotheekvorm? Laat je uitgebreid informeren. Alleen zo maak je een weloverwogen keuze.

Oversluiten?
Een hypotheek oversluiten houdt in dat je overstapt van je huidige hypotheek naar een nieuwe. Of dit interessant is in jouw geval hangt onder meer van de voorwaarden, de rente, de rentevast-periode en de huidige rentestand. Zorg dat je – samen met onze hypotheekadviseurs – een compleet beeld hebt en op basis daarvan een keuze maakt.

Ondernemer?
Een huis kopen wanneer je ondernemer bent, roept altijd vragen op. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zou ik kunnen lenen? Allemaal logische vragen waar wij de antwoorden op hebben. Een centrale gedachte bij ons hypotheekadvies is zekerheid en vertrouwen. Bij ondernemers komt er logischerwijs iets meer bij kijken, maar wij houden het simpel en overzichtelijk.

Waarom kies je voor Hypotheekadvies Middelburg?

Een hypotheek is iets waar expertise voor nodig is wanneer je deze wilt afsluiten, verhuizen of oversluiten. Naast de expertise ontvang je bij Hypotheek Zeeland nog meer voordelen, waaronder:

Gratis kennismakingsgesprek

Wij vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen. Jou als persoon, maar natuurlijk ook jouw persoonlijke situatie. Dit draagt allemaal bij een optimaal hypotheekadvies. Kom gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek.

Persoonlijk contact

Onze gekwalificeerde en erkende adviseurs zijn altijd op de hoogte van de nieuwste informatie. Zij begeleiden je persoonlijk. Van kennismaking tot het afsluiten van een hypotheek.

Onafhankelijk advies

Bij Hypotheek Zeeland werken wij 100% onafhankelijk en dit is bijzonder aangenaam voor onze klanten. Wij bieden geen financiële producten van onszelf aan. Wij behartigen jouw belangen en niet die van derden.

Voordelige tarieven

Advies omtrent jouw hypotheek is zeer voordelig bij Hypotheek Zeeland. Een zeer compleet Middelburg hypotheek advies is al te verkrijgen tegen het tarief van € 1495,-. Bovendien is dit ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

De grootste financiële adviesorganisatie van Nederland

Het is prettig om alle facetten van een hypotheek aan te bieden. Hypotheken, verzekeringen, makelaardij… Alles tussen ons kennismakingsgesprek en het afsluiten van de juiste hypotheek behoort tot ons takenpakket.

Een stap verder

Natuurlijk. Veel specialismen vraagt om vele specialisten. En ook die hebben wij in huis. Waar een ander bedrijf stopt, gaan wij net een stapje verder. Maak gerust een keer een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bereikbaarheid

Doordat wij over meerdere vestigingen in Zeeland beschikken, zijn wij altijd bereikbaar voor je. Het antwoord op jouw vragen is dus dichterbij dan je denkt!

No cure, no pay

Een Middelburg hypotheek is volgens het no-cure-no-pay principe. Geen onnodige hoge kosten dus. Is er nog geen oplossing voor jou gevonden? Dan is er geen betaling. Wel zo eerlijk en makkelijk.

Hypotheek Online Berekenen

Een Middelburg hypotheek online berekenen geeft je een indicatie. Natuurlijk, dat is fijn. Maar ben je op zoek naar zekerheid in de vorm van een exacte berekening? Kom dan een keer langs bij ons. Hypotheek Zeeland maakt een advies dat speciaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Contactgegevens

Een Middelburg hypotheek advies nodig? Of ben je benieuwd naar het antwoord op uw vraag van één van onze hypotheekadviseurs? Neem dan gerust een keer contact met ons op.

Hypotheek Zeeland
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
0118-642007