Eerste huis kopen

Toekomstgerichte Hypotheek Afsluiten

Ga je een huis kopen? Dan moet je een betrouwbare hypotheek afsluiten in Middelburg. Of je nu een nieuw huis koopt of beschikt over een lopende hypotheek… Het is altijd goed om te weten wat de maximale hypotheek is en wat je maximaal kan lenen. Zo koop je dat huis dat financieel niet haalbaar lijkt. En doe je dit met een stevige en betrouwbare hypotheek.

Onze adviseurs hebben het antwoord op alle vragen. Het hypotheekadvies is 100% gericht op jouw situatie. De maximale hypotheek die je afsluit, hangt af van diverse factoren:

Tijdens een gesprek met onze hypotheekadviseur krijg je duidelijk te zien wat je kan lenen. Je krijgt een helder overzicht op het gebied van hypotheken, hypotheekrentes en hypotheekvormen. Vraag dus direct een gratis kennismakingsgesprek aan met onze hypotheekadviseur. Neem voor meer informatie contact op met 0118-642007 of maak online een afspraak.

Wij bespreken de volgende onderwerpen met je:

Wat is een hypotheek?

Een hypotheek is een lening die je afsluit voor een langere periode. Om die reden is het belangrijk dat je de hypotheek kiest die helemaal bij jouw situatie past. Voor nu en voor later! Je kan bij ons op verschillende manieren een nieuwe hypotheek afsluiten.

Beschik jij over een lopende hypotheek of wil je jouw hypotheek oversluiten naar een andere bank? Neem dan contact op met één van onze ervaren hypotheekadviseurs. Zij geven je gericht advies over wat de beste optie is voor jouw situatie.

Wil je weten wat jouw opties zijn? En welke hypotheek je moet afsluiten? Ga je een (nieuw) huis kopen of zit je met vragen over je huidige hypotheek? Aarzel dan niet. Vraag nu direct een gesprek aan met één van onze adviseurs van Hypotheek Zeeland.

Compleet overzicht hypotheekvormen

Annuïteitenhypotheek
Bij een annuïteitenhypotheek betaal je gedurende de looptijd per maand een vast brutobedrag. Dit maandelijkse bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente.

Lineaire hypotheek
Bij een lineaire hypotheek los je maandelijks een vast bedrag af. Daarnaast betaal je rente. Het brutobedrag daalt gedurende de looptijd.

Aflossingsvrije hypotheek
Bij een aflossingsvrije hypotheek hoef je de hypotheek niet terug te betalen. Je betaalt alleen de hypotheekrente over het hypotheekbedrag. Los vrijwillig af, zodat je minder rente hoeft te betalen.

Bankspaarhypotheek
Je lost niet af bij een bankspaarhypotheek, maar je spaart het totaalbedrag bij elkaar. Het geld staat op een geblokkeerde spaarrekening en daarover krijg je rente.

Spaarhypotheek
Je spaart het totale hypotheekbedrag bij elkaar. Aan het einde van de looptijd los je in één keer het bedrag af. Over het gespaarde geld krijg je een vergoeding die gelijk is aan jouw hypotheekrente.

Beleggingshypotheek
Je lost niet af bij een beleggingshypotheek, maar je spaart geld op een beleggersrekening. En het geld wat je spaart, wordt geïnvesteerd in beleggingen. Zo los je de hypotheek in zijn geheel eerder af.

Hybride hypotheek
Een hybride hypotheek combineert de voordelen van een spaarhypotheek met een beleggingshypotheek. Bepaal zelf hoe groot het spaardeel en hoe groot het beleggingsdeel is.

Levenhypotheek
Combineer een aflossingsvrije hypotheek met een levensverzekering. Los niet af op jouw hypotheek, maar betaal hypotheekrente en een verzekeringspremie. Over de premie die je in de loop der tijd opbouwt, krijg je een vergoeding waarmee je uiteindelijk het hypotheekbedrag in één keer aflost.

Maximale hypotheek berekenen

Jouw maximale hypotheek berekenen is natuurlijk altijd een indicatie. Deze indicatie is gebaseerd op jouw jaarinkomen en eventuele marktwaarde van de woning die je op het oog hebt. Onze maximale hypotheek calculator laat zien of je die woning kunt betalen o.b.v. het maximale leenbedrag en het eigen geld dat je inbrengt. Deze maximale hypotheek calculator houdt geen rekening met zaken als: restschuld, erfpacht, aflossingsstand, zelfstandige ondernemers…

Tips hypotheek afsluiten? 4 gouden tips

  1. Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met een professionele hypotheekadviseur voor Starters
  2. Bereid je voor. Ga op zoek naar antwoorden op belangrijke vragen als: Wat is je huidige inkomen? Wat is jouw inkomen als je partner plots arbeidsongeschikt wordt? Hoe zit het met je pensioen? Kortom, krijg duidelijk over jouw financiële situatie… Voor nu en voor later!
  3. Praat eens met vrienden, familie en collega’s. Probeer je daarom te verdiepen in het fenomeen ‘Hypotheek afsluiten’. Zo kom je samen met de hypotheekadviseur sneller tot de kern.
  4. Kijk naar de lange termijn. Staar je niet blind op het kostenplaatje en hypotheekrente. Gericht hypotheekadvies mikt altijd op betaalbaarheid van jouw hypotheek op lange en korte termijn. Houd daarom alle opties open.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Plan daarom nu een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze hypotheekadviseurs.

Voordelen van Hypotheek Zeeland

De hypotheekadviseurs van Hypotheek Zeeland voorzien je van scherpe rente en top voorwaarden. Het hypotheekadvies is volledig afgestemd op jouw situatie!

Veel gestelde vragen

Kan ik ook online hypotheekadvies krijgen?

Ja, dat is mogelijk. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Zeeland Middelburg komen graag via Skype met je in contact.

Komt een hypotheekadviseur van Hypotheek Zeeland ook bij mij thuis langs?

Ja, als dat jouw voorkeur heeft, komen we graag bij jou thuis langs. Wat leuk dat we je gast mogen zijn en dat we samen gaan kijken naar actuele rentestanden, jouw mogelijkheden en het toekomstige financiële plaatje. Neem gerust maar eens contact met ons op.

Waar kan ik terecht voor persoonlijk hypotheekadvies?

Bij Hypotheek Zeeland natuurlijk! Bij al onze kantoren vind je betrokken hypotheekadviseurs die jou maar wat graag verder helpen met persoonlijk hypotheekadvies. Zo ben je altijd zeker van een passende en verantwoorde lening.