Online agenda  

Beste bezoeker,

Fijn dat u onze website bezoekt en informatie verstrekt via het contact-, vragen-, afspraak- en/of het chatformulier. Wij laten graag zien dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Wie zijn wij?

De Hypotheekshop Zeeland B.V., gevestigd aan Molenwater 97 te Middelburg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens.

Onze contactgegevens:
De Hypotheekshop Zeeland B.V.
Molenwater 97
4331SG Middelburg
Telefoonnummer: 0118-642007

Dhr. R. Moerdijk is de Functionaris Gegevensbescherming van De Hypotheekshop Zeeland B.V. Hij is te bereiken via: middelburg1570@hypotheekshop.nl

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?

De Hypotheekshop Zeeland B.V.. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Postcode
  • Plaatsnaam
  • Mobiele telefoonnummer
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

De Hypotheekshop Zeeland B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om goederen en/of diensten aan u te leveren
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Voor productontwikkeling en het verkrijgen van informatie voor optimalisering van onze dienstverlening (bijvoorbeeld bij wijzigingen van onze website);
  • De Hypotheekshop Zeeland B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Voor relaties waarvoor wij producten beheren zoals de hypotheek of verzekeringen of andere financiële producten:

  • Hiervoor zijn wij onder de WFT gehouden om de gegevens te bewaren, zodat wij ze kunnen inzien wanneer nodig.
  • Wij communiceren deze gegevens alleen met de noodzakelijke instanties (denk aan de Hypotheekverstrekker).

Worden uw gegevens gebruikt voor automatische besluitvorming (zoals profiling)?

Nee, dat doen wij niet.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Uw persoonsgegevens worden zolang bewaard als noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst en/of bemiddeling met inachtneming van de wettelijk daartoe gestelde termijnen. Wanneer er geen sprake is van een overeenkomst en/of bemiddeling worden uw gegevens maximaal 7 jaar bewaard en daarna vernietigd.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Hypotheekshop Zeeland B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Worden uw persoonsgegevens ook buiten de EU verwerkt?

Nee, wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend binnen de EU, en zoveel mogelijk in Nederland.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een bestand dat onze website(server) plaatst op jouw computer, tablet of telefoon (apparaat) waarmee u deze website bezoekt. Door het bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website, geeft u via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit privacy beleid. Mocht u er niet mee akkoord gaan dat wij cookies plaatsen dan kan dit invloed hebben op de werking van de website. U kunt dan het volgende doen:

  • De cookies verwijderen uit uw browser
  • Instellen dat uw browser cookies niet automatisch accepteert

Afhankelijk van uw browserinstellingen is het mogelijk dat onze website minder goed werkt. Om goed gebruik te kunnen maken van onze websites, adviseren wij om cookies in te schakelen.

Welke cookies gebruikt deze website?

  1. Functionele cookies
    Die gebruiken wij om onderdelen van onze websites handiger te maken, zodat u bijvoorbeeld niet steeds dezelfde dingen in hoeft te vullen of aan hoeft te klikken. U herkent deze aan de naam: PHPSESSID
  2. Analyserende cookies
    Google Analytics: u herkent deze cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmv of _utmz. U kunt het privacy statement van Google hier (https://www.google.com/policies/privacy/) bekijken.
  3. Marketing cookies
    Google Analytics Remarketing: hiermee kunnen we meten hoe u onze websites gebruikt en je vervolgens interessante en relevante aanbiedingen doen, bijvoorbeeld van producten die je al eerder hebt bekeken. U herkent dit cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmv of _utmz. U kunt het privacy statement van Google hier https://www.google.com/policies/privacy/ bekijken.
    Zopim chat: voor het goed functioneren van de webchatfunctionaliteit plaatst Zopim cookies. Deze cookies zijn nodig om de chatsessie in stand te houden wanneer u over onze site navigeert.
    Bing: de cookies worden gebruikt als onderdeel van de analytische diensten die wij afnemen om de conversie op onze site te kunnen meten. Alle informatie die Bing via deze cookies verzamelt, wordt geheel geanonimiseerd. U herkent deze cookie aan de namen: _uetsid

Hoe kunt u bij ons inzage in de verwerkte persoonsgegevens vragen? En hoe zit dat met rectificatie of het wissen van uw persoonsgegevens/intrekken van uw toestemming of als u gebruik wilt maken van het recht op dataportabiliteit of als u een klacht hebt of bezwaar wilt maken rond de verwerking van uw persoonsgegevens?
U kunt contact met ons opnemen via middelburg1570@hypotheekshop.nl. Wij zullen uw verzoek dan in elk geval binnen de vereiste termijn van 30 dagen afhandelen. Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens? Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Hypotheekshop Zeeland B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via middelburg1570@hypotheekshop.nl

Laatst gewijzigd 17 mei 2018

Direct online afspraak maken

Wat klanten over ons zeggen

Hypotheek-Zeeland scoort gemiddeld een 8.9
Dit is het gemiddelde cijfer uit 314 beoordelingen
Menu Menu
feedback_mix.png