Online agenda  

De medewerkers van Hypotheek Zeeland

 • Henk Daalhuizen

  Directeur/Erkend Hypotheekadviseur

  Ik heb de perfecte combi gevonden! Als hypotheekadviseur vind ik het heerlijk om klanten goed te kunnen adviseren en volledig te ontzorgen. En als eigenaar van De Hypotheekshop krijg ik enorm veel voldoening uit het steeds iets beter maken van de organisatie. Hoe? Door goed naar onze klanten te luisteren en hier als team echt wat mee te doen. Dat dit aardig lukt, blijkt wel uit onze tevreden klanten en het feit dat de landelijke organisatie van De Hypotheekshop ons al eens heeft uitgeroepen als ‘Beste Hypotheekshops van Nederland’. Daar ben ik best trots op.

  Meer info
  Minder info
  Stuur bericht
 • Antoine de Dreu

  Erkend Hypotheekadviseur

  Iedereen is uniek en dat is wat mijn werk als hypotheekadviseur zo leuk maakt. Iedere dag zit ik met verschillende mensen aan tafel. Ik vind het fijn dat ik voor hen net dat beetje extra kan doen doordat ik uit ruim 40 geldverstrekkers de best passende hypotheek kan adviseren. Zo kan ik hun woonwensen helpen realiseren en dat doet me goed. Maar het allermooiste is nog, wanneer de klant laat blijken dat hij tevreden is. Een oprechte lach, een social media berichtje of soms zelfs een kleine persoonlijke attentie. Dat is voor mij de kers op de slagroom.

  Meer info
  Minder info
  Stuur bericht
 • Marianne van Houte

  Commercieel medewerkster

  Ken je de uitdrukking ‘spin in het web’? Dat is zo’n beetje de taak van een commercieel medewerker, zoals ik. Ik volg het hele hypotheektraject, zorg dat het dossier in orde is, de tekenmap gereed gemaakt wordt en alles op netjes op tijd klaar is. Daarbij hou ik nauw contact met geldverstrekkers, notarissen, taxateurs, soms accountants en ook met jou. Ik vind het leuk je te ontzorgen, maar het allermooist vind ik toch wel het moment dat ik je kan bellen dat de hypotheek definitief akkoord is. Dat blijft iedere keer weer een feestje.

  Meer info
  Minder info
  Stuur bericht
 • Moniek Plasmans

  Teamleider

  Vakanties, weekendjes weg en gezelligheid met vrienden en familie zijn dingen waar ik echt van kan genieten. Mijn werk hoort zeker in dit rijtje thuis. Als commercieel medewerker van de binnendienst heb ik de mooiste baan die er is en help ik iedere dag onze klanten zo enthousiast, vlot en vriendelijk mogelijk. Als dat goed gelukt is, zit mijn werkdag er weer op. Ik hoop ook u snel te spreken!

  Meer info
  Minder info
  Stuur bericht

Wat klanten over ons zeggen

Hypotheek-Zeeland scoort gemiddeld een 8.9
Dit is het gemiddelde cijfer uit 343 beoordelingen
feedback_mix.png