Online agenda  

Hypotheek Zeeland. Wie we zijn.

Op deze site kun je veel lezen over Hypotheek Zeeland. Ons onafhankelijke karakter, onze service, rekentools en hypotheekadviezen. Allemaal heel waardevol. Tenminste, dat vinden wij. Maar in onze ogen minstens zo belangrijk, zijn de mensen waarmee je te maken krijgt. Daarom stellen we ons graag aan je voor.

LEER ONS KENNEN

Wat we belangrijk vinden

 • Plezier in ons werk
  Een bakker houdt van brood, een accountant houdt van cijfertjes en wij? Wij houden van woondromen! Natuurlijk hebben we ook veel te maken met cijfers, voorwaarden en regelgeving. Voor ons zit daarin de mooie uitdaging om uit die complexe materie het beste hypotheekadvies te geven. Maar het echte plezier, dat zit in het helpen realiseren van jouw woondromen. Daar genieten we het meest van.
 • Vriendelijk & Oprecht
  Je moet er toch niet aan denken? Een hooghartige adviseur of een afstandelijke binnendienstmedewerker. Nou, wees gerust, die ga je bij Hypotheek Zeeland niet tegenkomen. We zijn vriendelijk en bieden je de best mogelijke service. Niet omdat het moet, maar omdat we het oprecht leuk vinden om jou positief te verrassen!
 • Doen wat je belooft
  Het is best spannend, een woning kopen. Er komt veel bij kijken en je hebt niet alles zelf in de hand. Over je hypotheek hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. Bij Hypotheek Zeeland begrijpen we wat er voor jou op het spel staat en hoe belangrijk het is dat wij doen wat we beloven. Dat doen we dan ook. We zorgen dat je weet waar je aan toe bent en dat je hypotheek netjes op tijd geregeld wordt, volgens afspraak. Een gerust idee, toch?
 • Jouw wensen centraal
  Wil je nergens omkijken naar hebben of hou je graag zelf de regie? Wil je je maximale hypotheekmogelijkheden benutten of liever wat meer speling in je maandlasten? Wat jouw wensen ook zijn, wij passen onze dienstverlening erop aan. Want zoals iedereen uniek is, zo geldt dat ook voor ons hypotheekadvies.
 • Onze deur staat wagenwijd open
  Het is soms best een dingetje, een advieskantoor binnenlopen. Maar nu je ons een beetje hebt leren kennen, hopen we dat je geen drempel meer ervaart. Je weet in ieder geval dat je vriendelijk onthaalt wordt en dat we het leuk vinden dat je er bent. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat het je niks kost en je nergens aan vast zit. Het eerste adviesgesprek is namelijk gratis en vrijblijvend. Dus kom gerust eens langs in Goes, Middelburg, Ouddorp of Zierikzee. Onze deur staat wagenwijd voor je open!

Direct online afspraak maken

Wat klanten over ons zeggen

Hypotheek-Zeeland scoort gemiddeld een 8.9
Dit is het gemiddelde cijfer uit 343 beoordelingen
feedback_mix.png