Online agenda  

Einde rentevastperiode

Einde rentevastperiode? Op dat moment moet er met de hypotheekverstrekker nieuwe afspraken worden gemaakt over de rente. Dit is het moment om eens goed naar de hypotheek te kijken. Het einde van de rente periode is namelijk het moment dat je zonder kosten je huidige hypotheekverstrekker kunt verlaten.

Einde van de rentevastperiode

Een aantal weken voor het verstrijken van je rente vast periode krijg je van je huidige hypotheekverstrekker een nieuwe voorstel. Dat nieuwe voorstel is gebaseerd op je huidige afspraken. Er zijn echter meer mogelijkheden. Kijk eens kritisch naar je hypotheek 

rente_te_hoog

Wacht het voorstel van de hypotheekverstrekker niet af. Neem ongeveer een half jaar voordat de rentevastperiode afloopt, contact op met een adviseur van een van onze vestigingen. Het kan goed zijn dat een andere hypotheekverstrekker een aantrekkelijker aanbod kan doen. Bij het einde van de rentevastperiode kun je boetevrij je hypotheek oversluiten of omzetten. Je maakt in dat geval natuurlijk wel kosten voor het afsluiten van de nieuwe hypotheek. Wil je weten wat het einde van de rentevaste periode voor jou betekent?

Of het zinvol is om over te sluiten bij de afloop van je rentevaste periode, hangt af van je persoonlijke situatie. Wil je weten wat in jouw situatie de beste oplossing is? Vraag het je adviseur

Met vestigingen in Middelburg, Koudekerke/Vlissingen, Goes, Zierikzee en Ouddorp is er altijd wel een adviseur bij je in de buurt, uiteraard komen we ook graag bij je thuis. Overdag of in de avonduren!

 

Direct online afspraak maken

Wat klanten over ons zeggen

Hypotheek-Zeeland scoort gemiddeld een 8.9
Dit is het gemiddelde cijfer uit 343 beoordelingen
feedback_mix.png