Online agenda  

Heb je vragen over hypotheken? Dan geven wij je graag antwoord

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem dan via onze chat. We zitten voor je klaar en geven direct antwoord!

Is hypotheek Zeeland een bank?

Nee, Hypotheek Zeeland is geen bank. We zijn een onafhankelijke tussenpersoon. We vergelijken de voorwaarden en rentetarieven van ruim veertig banken en andere aanbieders en geven je objectief advies over wat voor jou de beste keuze is. Vervolgens regelen we bij die aanbieder de hypotheek voor je.

Wat kan ik maximaal lenen?

Als je je gaat oriënteren op de huizenmarkt in Zeeland, is het handig om te weten in welke prijsklasse je kan zoeken. Voor een eerste indicatie kun je naar onze handige online rekentool. Maar voor wat meer zekerheid raden we je aan om een afspraak met een adviseur van Hypotheek Zeeland te maken. Er is er altijd een bij je in de buurt. Die geeft je een completer beeld van je financiële mogelijkheden en geeft je handige tips voor je zoektocht.

Hoe kan ik hypotheken vergelijken?

Zelf hypotheken vergelijken is geen eenvoudige klus. Je moet rekening houden met voorwaarden, hypotheekvormen en rentetarieven. Bij Hypotheek Zeeland hebben we alle expertise om dit goed en zorgvuldig te doen. Op basis van jouw wensen en financiële situatie vergelijken we hypotheken van ruim veertig aanbieders en geven je onafhankelijk advies over de beste hypotheek voor jou.

Waar vind ik een onafhankelijk hypotheekadviseur die me objectief advies geeft?

Er zijn veel goede hypotheekadviseurs in Zeeland, maar velen hebben een beperkt productaanbod van de bank of andere geldverstrekker waar ze voor werken. Hypotheek Zeeland is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Bij ons ben je altijd verzekerd van objectief advies.

Wat is de beste hypotheekverstrekker?

Op deze vraag stellen we een wedervraag: Wat zijn jouw wensen? Want afhankelijk daarvan kunnen we zeggen wat voor jou de beste hypotheekverstrekker op dit moment is. De voorwaarden en hypotheekvormen moeten bij jouw wensen en financiële situatie passen en natuurlijk zoeken we naar de hypotheekverstrekker met de laagste rente op dit moment.

Waar vind ik de laagste hypotheekrente?

Kijk voor de laagste hypotheektarieven op dit moment naar onze Top 5 rentetarieven.

Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een huis?

Best veel. We kunnen ons voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Huizenzoekmachines, makelaar, hypotheekadviseur, notaris, verzekeringsspecialist. We maken het je graag makkelijk: begin met een gratis gesprek met een van de adviseurs van Hypotheek Zeeland. Je weet dan wat je financiële mogelijkheden zijn, maar krijgt ook handige tips voor je huizenzoektocht. We leggen je uit wat er allemaal bij komt kijken en waar je op kunt letten. En de verzekeringen? Die regelen we ook voor je.

Waar zit Hypotheek Zeeland bij mij in de buurt?

Hypotheek Zeeland heeft vestigingen in Goes, Middelburg, Ouddorp, Koudekerke/Vlissingen en Zierikzee. Dit zijn de adressen:

Direct online afspraak maken

Wat klanten over ons zeggen

Hypotheek-Zeeland scoort gemiddeld een 8.9
Dit is het gemiddelde cijfer uit 343 beoordelingen
feedback_mix.png